Om Marieldesign

Marieldesign er et designstudio og møbelbutikk. Vi tegner og produserer møbler og skreddersøm av naturmaterialer.

Her finner du møbler og interiør, laget med fokus på bærekraft og av naturmaterialer. Produktene våre tegnes av Marieldesign og lages for hånd og ved hjelp av CNC-fresing. Ettersom vi har en liten produksjon, vil alle design kun eksistere i et lavt antall. Så hvis du kjøper et Marieldesign møbel, vil du eie noe som ikke mange andre har. Begrenset kapasitet gjør også at noen design kun vil være tilgjengelig for bestilling i perioder.

Innimellom eksperimenterer vi litt med nye design og materialer, og da legges disse ut for salg i vår outlet. Helt ubrukte, men litt billigere siden man ikke kan velge farge, materiale og størrelse, og siden dette bidrar til vår videre utvikling av produkt og prosess.

Vi prøver å lage produkter som er rene og lette i formen, ofte med et snev av lekenhet i uttrykket. Håpet vårt er at de som handler hos oss vil eie og bruke produktene lenge, og derfor er det ultimate målet varig kvalitet og et tidløst uttrykk.

Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer
Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer
Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer

Bærekraft

Marieldesign er opptatt av miljø og klima og streber etter å lage så bærekraftige møbler som mulig. Vi har valgt å bruke naturmaterialer i våre produkter, med hovedfokus på treverk.

Med møbler og interiør som er laget av naturmaterialer kan vi bringe naturen inn i hjemmene våre. Vi får en nærhet til naturen, selv i en bolig midt i storbyen, noe som Marieldesign håper kan minne oss på at vår vakre natur er verdt å vare på.

Les mer om hva Marieldesign gjør for å være en bærekraftig bedrft.

Tjenester

  • Salg av egenproduserte møbler, både bestillingsvarer og ferdiglaget. Se kolleksjonen.
  • Salg av egenprodusert interiørprodukter. Se produktene.
  • Design og produksjon av skreddersydde møbler. 
IMG_1304

Marieldesign er et enkeltpersonsforetak som drives av meg, Ine Mariel Døssland.

Interiørarkitekt MNIL (medlem av Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening). Etter studiene fant jeg en interesse for møbeldesign, og valgte å starte et lite firma for å drive med dette på egenhånd. Det jeg tegner produserer jeg også selv mye ved hjelp av digitalt styrte maskiner. Jeg har lenge vært opptatt av klimasaken, og har derfor valgt å gi Marieldesign en miljøvennlig profil. Jeg jobber kontinuerlig med å gjøre Marieldesign og produktene mer bærekraftige.

Kontakt

Har du spørsmål om oss eller våre produkter, ta kontakt på epost:
hei@marieldesign.no

Ønsker du å se, hente eller kjøpe produkter i person, må det avtales på forhånd. Marieldesign holder til på Romsås i Oslo.