Nattbord

Nattbord – små møbler, store muligheter! Våre nattbord lages av tidløse naturmaterialer, og er laget for å vare lenge. Hos oss kan du velge både frittstående og vegghengt nattbord. Skap en avslappende stemning på soverommet og din personlige stil med våde designmøbler. 

Vår kolleksjon av møbler er laget for å skille seg ut men samtidig blende inn i ethvert interiør med et snev av skandinavisk og minimalistisk design. Løv nattbord, med sitt graverte mønster på fronten, kan være et lite smykke til soverommet, men også et møbel med en praktisk funksjon og oppbevaring til småting. Løv kan fås som både frittstående med ben og som vegghengt nattbord. Bobler krakk fungerer også kjempefint som nattbord, og skaper dybde og dekor til rommet på en myk og diskret måte. 

Følg Marieldesign på Instagram – @designermariel

Design og produksjon av våre frittstående og vegghengte nattbord

Marieldesign et lite designfirma som lager møbler av tidløse trematerialer ved hjelp CNC-teknologi og for hånd. Vi ønsker å skape unike og vakre møbler som ikke bare er estetisk tiltalende, men også miljøvennlige og som varer lenge. Produksjonen er liten, og det lages ikke mange like av våre design og produkter. Handler du et frittstående eller vedhengt nattbord hos Marieldesign, vil du ha et møbel som ikke mange har maken. Her kan du lese mer om fordeler ved å velge treverk som materiale til dine møbler.

Bestille spesialdesignet nattbord?

Finner du ikke helt det du ser etter blant våre design av nattbord? Vi lager også møbler i skreddersøm, så ta gjerne kontakt med oss på epost.