Kolleksjon

Hos Marieldesign finner du møbler og interiør i norsk design. Designene våre har rene linjer og ofte et litt lekent uttrykk med former som gir lette lys og skygge-effekter og skaper dybde i interiøret. Produktene lages i tidløse naturmaterialer som gir egenart og gjør alle produkter unike.

Alt er designet av Marieldesign og produsert lokalt i Oslo, mye er gjort for hånd. Noen møbler er ferdiglaget og selges noe billigere (er å finne i outlet-kategorien), andre lages på bestilling med flere valgmuligheter.

Våre møbeldesign

Møbler er vårt hovedfokus, selv om vi også tilbyr interiørprodukter. Vi jobber stadig med nye produkter og design, under er litt mer info om noen av våre utvalgte.

Klikker du deg inn for å lese mer om designet, finner du også hvilke produkter vi tilbyr akkurat nå.

Løv

Nattbord til små soverom

Løv er en serie nattbord med en ren og lett form som passer inn i mange interiør, med dekorative detaljer på fronten. Nattbordet har ikke et synlig håndtak, men heller en skråskjært kant på baksiden av døren som er lett å gripe tak i. Bena er satt i kryss og har litt skrå linjer, noe som gir nattbordet ett lett uttrykk.

Løv designet har sin inspirasjon fra løvbladet og dets vakre mønster. Dette visualiseres på nattbordets dør med et stilisert relieff-mønster som gir nattbordet en dybde og lager lys- og skygge-effekter. Slik også løvbladet gir.

Løv nattbord er et møbel i norsk design, både tegnet og laget av Marieldesign. Lokalproduseres i Oslo.

Les mer om Løv nattbord her.

Yro

Rundt sofabord i tre

Yro sofabord har rund bordplate og skråstilte ben. Det har rene linjer og myke og avrundete kanter, inspirert av den skandinaviske og nordiske designstilen. Yro passer det inn i de fleste stuer, og er designet med et ønske om at det skal kunne vare og passe inn i våre hjem lenge.

Yro lages i naturmaterialet treverk. Treverk er et tidløst materiale som varer og holder seg fint veldig lenge om man tar vare på det. Yro kan fås i flere trematerialer og farger.

Yro sofabord er et møbel i norsk design, både tegnet og laget av Marieldesign. Lokalproduseres i Oslo.

Les mer om Yro sofabord her.

Bobler - møbler i norsk design

Bobler

Stablebar krakk og barnemøbler

Bobler designet er gøyalt i formen, og er laget med tanke på å gi et snev av positivitet, glede og lekenhet til interiøret. Den kurvete randen langs utsiden av bena gir Bobler-møblene et unikt utseende.

Formene lager et lys- og skyggespill som gir dybde til interiøret og som er behagelig å se på. Det tiltrekker seg oppmerksomhet, uten å stikke seg for mye ut.

Bobler møblene er også stablebare. Når flere settes oppå hverandre, blir det en dekorativ spiral-stabel.

Bobler krakk er et møbel i norsk design, både tegnet og laget av Marieldesign. Lokalproduseres i Oslo.

Les mer om Bobler designet her.