LØV

Om Løv designet

Løv er en serie nattbord med en ren og lett form som passer inn i mange interiør, med dekorative detaljer på fronten. Nattbordet har ikke et synlig håndtak, men heller en skråskjært kant på baksiden av døren som er lett å gripe tak i. Bena er satt i kryss og har litt skrå linjer, noe som gir nattbordet ett lett uttrykk.

Løv designet har sin inspirasjon fra løvbladet og dets vakre mønster. Dette visualiseres på nattbordets dør med et stilisert relieff-mønster som gir nattbordet en dybde og lager lys- og skygge-effekter. Slik også løvbladet gir.

Nattbordet lages i naturmaterialet treverk, og kan fås i naturlig trehvit variant med oljet overflate, eller farget variant med malt overflate. Nattbordene lages i bjerk kryssfiner, som er et stabilt tremateriale i lys farge med vakre og milde lysebrune mønster. Planen er at det etterhvert også skal komme en mer ekslusiv variant i heltre.

Løv nattbord har en dybde og bredde på 30cm, og er dermed et ganske lite nattbord. Det passer derfor spesielt bra til små og trange soverom. For enklest tilgang til innsiden av nattbordet fra sengen, er det best med høyrehengslet nattbord på høyre siden av sengen og venstrehengslet på venstre.

Løv nattbord er norsk design, både tegnet og laget av Marieldesign. Lokalproduseres i Oslo, i et lite antall.