Møbler på bestilling

Møbler på denne siden kan kjøpes på bestilling, hvor man får muligheten til å velge farge og overflate, og for noen av møblene også størrelse. Alle våre produkter er designet av Marieldesign og lokalprodusert i Oslo.

Hos Marieldesign finner du møbler i norsk design. Designene våre er rene og nette i formen, laget i tidløse naturmaterialer som gir egenart og gjør alle produkter unike.

Våre møbeldesign

Møbler er vårt hovedfokus, selv om vi også tilbyr interiørprodukter. Vi jobber stadig med nye produkter og design, under er litt mer info om noen av våre utvalgte.

Klikker du deg inn for å lese mer om designet, finner du også hvilke produkter vi tilbyr akkurat nå.

Løv

Nattbord til små soverom

Løv er en serie av nattbord med en minimalistisk og elegant form som passer perfekt inn i mange ulike interiør. Nattbordene har dekorative detaljer på fronten, men uten et synlig håndtak. Ii stedet har de en skråskjært kant på baksiden av døren som er enkel å gripe tak i. Bena er satt i kryss og har skrå linjer, noe som gir nattbordene et lett uttrykk.

Designet er inspirert av løvbladet og dets vakre mønster. Dette visualiseres på døren med et stilisert relieff-mønster som gir nattbordene en dybde og skaper lys- og skygge-effekter, akkurat som løvbladet gjør.

Løv nattbord er et møbel i norsk design, tegnet og laget av Marieldesign.

Les mer om Løv nattbord her.

Yro

Rundt sofabord i tre

Yro sofabord har en rund bordplate og skråstilte ben. Det har rene linjer og myke, avrundede kanter, inspirert av den skandinaviske og nordiske designstilen. Yro sofabord passer perfekt inn i de fleste stuer, og er designet for å være tidløst og å passe inn i våre hjem i mange år.

Yro sofabord er laget av naturmaterialet treverk. Treverk er et tidløst materiale som holder seg vakkert og varer lenge hvis det tas vare på. Sofabordet kan fås i flere trematerialer og farger.

Yro er et møbel i norsk design, tegnet og laget av Marieldesign.

Les mer om Yro sofabord her.

Bobler stablebar krakk

Bobler

Stablebar krakk og barnemøbler

Bobler designet er unikt og lekent i formen, og er skapt med tanke på å bringe en følelse av positivitet, glede og lekenhet til interiøret. Den kurvede randen langs utsiden av bena gir Bobler-møblene et utseende med egenart.

Formene skaper et spill av lys og skygge som gir dybde til interiøret og som er behagelig å se på. Det tiltrekker seg oppmerksomhet uten å være for dominerende.

Bobler møblene er også designet for å kunne stables. Når flere settes oppå hverandre, danner det en dekorativ spiral-stabel.

Bobler er et møbel i norsk design, tegnet og laget av Marieldesign.

Les mer om Bobler designet her.