Om Marieldesign

Marieldesign tegner og produserer møbler og skreddersøm av naturmaterialer

Hos Marieldesign finner du møbler og interiør av naturmaterialet. Møbler er vårt hovedfokus, og de lages for hånd og ved hjelp av CNC-fresing. Ettersom vi har en liten produksjon, vil alle design kun eksistere i et lavt antall. Så hvis du kjøper et Marieldesign møbel, vil du eie noe som ikke mange andre har. Begrenset kapasitet gjør også at noen design kun vil være tilgjengelig for bestilling i perioder.

Vi prøver å lage produkter som er rene og lette i formen, ofte med et snev av lekenhet i uttrykket. Håpet vårt er at de som handler hos oss vil eie og bruke produktene lenge, og derfor er det ultimate målet varig kvalitet og et tidløst uttrykk.

Visjon

Vær bevisst på naturen, vær glad i den, og ta vare på den

Med design som verktøy, ønsker Marieldesign å trekke naturen lenger frem i folks bevissthet, ved å gjøre den til en større del av hverdagen. Design og produkter har dermed en dyp inspirasjon i naturen – enten i materialene, former, assosiasjoner og opplevelser.

Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer
Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer
Møbler og interiørprodukter av naturmaterialer

Bærekraft

Marieldesign er opptatt av miljø og klima og streber etter å lage så bærekraftige møbler som mulig. Vi har valgt å bruke naturmaterialer i våre produkter, med hovedfokus på treverk.

Med møbler og interiør som er laget av naturmaterialer kan vi bringe naturen inn i hjemmene våre. Vi får en nærhet til naturen, selv i en bolig midt i storbyen, noe som Marieldesign håper kan minne oss på at vår vakre natur er verdt å vare på.

Les mer om hva Marieldesign gjør for å være en bærekraftig bedrft.

Tjenester

Salg av egenproduserte møbler, både bestillingsvarer og ferdiglaget. Se møblene.
Salg av egenprodusert interiørprodukter. Se produktene.
Design og produksjon av skreddersydde møbler. Se mer

 

IMG_1304

Marieldesign er et enkeltpersonsforetak (juridisk navn Mariel Døssland Design) som drives av meg, Ine Mariel Døssland.

Jeg er utdannet interiørarkitekt med mastergrad. Etter studiene fant jeg en interesse for møbeldesign, og valgte å starte et lite firma for å drive med dette på egenhånd. Det jeg tegner lager jeg også selv ved hjelp av maskiner og egne hender. Jeg har lenge vært opptatt av klimasaken, og har derfor valgt å gi Marieldesign en miljøvennlig profil. Jeg jobber kontinuerlig med å gjøre Marieldesign og produktene mer bærekraftige.

Kontakt

Har du spørsmål om oss eller våre produkter, ta kontakt på epost:
hei@marieldesign.no

Ønsker du å se, hente eller kjøpe produkter i person, må det avtales på forhånd. Marieldesign holder til på Romsås i Oslo.