OM MARIELDESIGN

Marieldesign leverer møbler og interiørprodukter av naturmaterialer.
Alt er designet og laget av oss.

Møbler er vårt hovedfokus, og de lages for hånd og ved hjelp av CNC-fresing. Ettersom vi har en liten produksjon, vil alle design kun eksistere i et lavt antall. Så hvis du kjøper et Marieldesign møbel, vil du eie noe som ikke mange andre har. Begrenset kapasitet gjør også at noen design kun vil være tilgjengelig for bestilling i perioder.

Vi prøver å lage produkter som er rene og lette i formen, ofte med et snev av lekenhet i uttrykket.

Håpet vårt er at de som handler hos oss vil eie og bruke produktene lenge, og derfor er det ultimate målet varig kvalitet og et tidløst uttrykk.

Bærekraft

Marieldesign er opptatt av miljø og klima og streber etter å lage så bærekraftige møbler som mulig. Vi har valgt å bruke naturmaterialer i våre produkter, med hovedfokus på treverk.

Med møbler og interiør som er laget av naturmaterialer kan vi bringe naturen inn i hjemmene våre. Vi får en nærhet til naturen, selv i en bolig midt i storbyen, noe som Marieldesign håper kan minne oss på at vår vakre natur er verdt å vare på.

Les mer om hva Marieldesign gjør for å være en bærekraftig bedrift her.

Tjenester

Salg av egenproduserte møbler, både bestillingsvarer og ferdiglaget. Se møblene her.

Salg av egenprodusert interiørprodukter. Se produktene her.

Følg Marieldesign på Instagram – @designermariel

Hvem er Marieldesign

Marieldesign er et enkeltpersonsforetak (juridisk navn Mariel Døssland Design) som drives av meg, Ine Mariel Døssland.

Jeg er utdannet interiørarkitekt med mastergrad. Etter studiene fant jeg en interesse for møbeldesign, og valgte å starte et lite firma for å drive med dette på egenhånd. Det jeg tegner lager jeg også selv ved hjelp av maskiner og egne hender.

Jeg har lenge vært opptatt av klimasaken, og har derfor valgt å gi Marieldesign en miljøvennlig profil. Jeg jobber kontinuerlig med å gjøre Marieldesign og produktene mer bærekraftige.