Bord

Sofabord og småbord er mer enn bare møbler – de er essensielle elementer i ethvert hjem som lar deg forme og definere stemningen i rommet. Med våre designmøbler og sofabord som er laget av naturmaterialer, kan du skape varme og innbydende rom med en lun atmosfære, som gjenspeiler din stil og personlighet.

Yro er vårt første borddesign, og er i stadig utvikling fra sin første versjon. Designet har flere valg og muligheter når det kommer til materialer og farge. Med avrundete myke kanter og runde former, gir det et snilt og positivt uttrykk og bidrar til en hyggelig stemning i interiøret. Yro er perfekt til sofakroken, med sin middels store størrelse og nøytrale form. 

Krakken Bobler fungerer også fint som et dekorativt sidebord til kaffekoppen, planter eller lamper. Men sine runde og myke former, skaper den dybde til interiøret med lys og skygge-effekter uten å fremstå som prangende. 

Følg Marieldesign på Instagram – @designermariel

Finner du ikke helt det du ser etter blant våre design av sofabord og småbord? Vi lager også møbler i skreddersøm, så ta gjerne kontakt med oss på epost.

Sofabord og småbord av naturmaterialer med naturlig overflatebehandling

Hos Marieldesign er vi stolte av vårt engasjement for norsk design og bærekraft. Alle våre møbler er laget av treverk og de fleste behandles med naturlig hardvoksolje. Dette sikrer at de ikke bare er holdbare, men også trygge for miljøet. Fra elegante sofabord til solide nattbord, møblene våre er designet for å vare. Her kan du lese mer om vårt perspektiv på bærekraft.

Kolleksjon og design

Vår kolleksjon av møbler er laget for å skille seg ut men samtidig blende inn i ethvert interiør. Designene har et snev av både skandinaviske og minimalistiske elementer, samt noe lekenhet. Velg fra vårt utvalg av sofabord, nattbord, krakker og mer, som alle er laget av tresorter som eik og bjørk. Treverk har en naturlig variasjon i mønster, struktur og nyanse, no som også gjør at hvert møbel fra Marieldesign vil være unikt.